Ben je verdwaald in WordPress-land?

 

Je weet dat je als ondernemer in het online tijdperk gewoonweg niet zonder website kan. Je krijgt advies van vrienden kennissen en collega ondernemers. Adviezen die, allemaal goed bedoeld, heel tijgenstrijdig kunnen zijn. In plaats van meer duidelijkheid wordt het alleen maar onduidelijker wat je met de realisatie van je website aan moet. Tijd om je in het oerwoud weer jouw eigen boom te laten zien.

Je website is er niet zomaar. Het is een heel (bevallings)proces waarvan je wilt dat het iets moois gaat opleveren. Je wilt dat je onderneming of organisatie gaat groeien en dat daarvoor een effectieve website onontbeerlijk is. Een goede website is je kindje en het hart van je onderneming.  Het is je online marktkraam waar je klanten hopelijk bij stil blijven staan en niet direct aan voorbij lopen.

Wil jij met je website:

  • Laten zien welk probleem van je klanten je oplost?
  • Vertellen wie jij bent en welke unieke talenten jij hebt?
  • Duidelijk voor het voetlicht brengen met welk product of dienst jij de klant gaat helpen?
  • Je passie delen en daarmee helder maken waarom ze bij jou moeten zijn?
  • Meer ideale klanten krijgen via je website en daarmee meer omzet, maar vooral ook meer plezier in het ondernemen?

Je weet dit allemaal al lang, maar je loopt met heel veel zaken rondom je website te stoeien die je ongemerkt toch veel tijd en energie aftroggelen. Je hebt misschien al eens een poging gedaan zelf een website online te brengen, maar dat mislukte. Of je hebt minder goede ervaringen met eerdere website bouwers omdat het niet klikte en er een site opgeleverd werd die niet strookt met je oorspronkelijke idee.

AANBOD:

  • Half uurtje vrijblijvend sparren over je plannen met je onderneming en je website. Dit met als doel om je meer helderheid te geven over WordPress en de moglijkheden.
  • Heerlijke cappuccino of lekkere kop thee.

Maak ondertussen kennis met mij om af te tasten of je met mij in zee wilt gaan om je website op de wereld te zetten. Het is toch een intensief co-creatie proces en dan moet er wel de juiste klik zijn.

Ik ben Anton Krikke  en wil graag ondernemers zoals jij ondersteunen met het op de wereld zetten van je website door mijn geduldige en coachende aanpak waarbij ik je ook al de zorgen rondom de techniek uit handen kan nemen. Op die manier wil ik mijn boterham verdienen.

Ik garandeer je in ieder geval een heerlijk cappuccino of kop thee. Ja, met een koekje erbij!

P.S. de cappuccino op de foto is van mijn hand, nadat ik een geslaagde cursus latte art heb gedaan.

 

Call Now Button
Schrijf je in voor Bammetje

Schrijf je in voor Bammetje

 

Broodnodige Wordpress weetjes en oplossingen waar je als ondernemer wat aan hebt

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest