Prijzen Webdesign

Hieronder is een indicatie van de prijzen en waarde daarvan te vinden. Uiteindelijk kan voor iedere website wens een offerte op maat gemaakt worden met meer of minder opties binnen mijn mogelijkheden. Anton Krikke van Eerlijke Boterham wil graag altijd een website voor jou maken die waardevol is voor je onderneming en dus klanten aantrekt. Ik ben pas tevreden wanneer jij dat ook bent.

Onderhoud

Onderhoud is een noodzakelijk kwaad. Security updates en updates van WordPress zelf komen regelmatig voor. Achterlopende versies wil je voorkomen omdat dit ook de veiligheid van je site in gevaar brengt.

Indien je dat niet zelf wilt doen of kan, is een onderhoudsstrippenkaart van harte aan te bevelen. Hiermee worden alle noodzakelijke updates en kleine wijzigingen doorgevoerd. Indien ook Google optimalisatie moet worden uitgevoerd is een grote strippenkaart passend. Dit is ook de juiste keuze als er veel contentwijzigingen doorgevoerd moeten worden en je dit aan Eerlijke Boterham uitbesteed.

Voordeel van de strippenkaart is een lagere uurprijs en werkzaamheden worden in minimale eenheden van een kwartier berekend. Losse onderhoudsuren kennen een minimum van een 1/2 uur.

Grotere wijzigingen aan je site > 2 uur kunnen beter apart geoffreerd worden.

Schrijf je in voor Bammetje

Schrijf je in voor Bammetje

 

Broodnodige Wordpress weetjes en oplossingen waar je als ondernemer wat aan hebt

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest