Wil je een website to go of een website to grow?

Eerlijke Boterham maakt waardevolle websites die je onderneming of organisatie laten groeien. Wordt goed gevonden in Google!

Offerte betaalbare website

Wil je graag een mooie website, die er ook voor zorgt dat je als ondernemer of organisatie zichtbaar bent voor jouw ideale klanten of doelgroep? Vraag dan hieronder een offerte aan of maak een afspraak om vrijblijvend je plannen voor je website door te spreken.

Bij mijn prijzen webdesign vindt je een overzicht van de prijzen voor de genoemde werkzaamheden en inhoud van je gewenste website. Ik kan me voorstellen dat niet alle genoemde items direct tot de verbeelding spreken, er zitten toch ook een aantal ICT technische zaken vast aan een website. Maar dat is dan ook net het ambacht van een goede website bouwer Je kan me uiteraard altijd bellen met je vragen ter verduidelijking. Wil je bijvoorbeeld een webshop of andere zaken in je website onderbrengen dan is maatwerk zeker mogelijk. Graag breng ik dan ook een offerte op maat uit als je geïnteresseerd bent in de diensten van Eerlijke Boterham en specifieke wensen hebt. Ik maak alleen websites  die gebaseerd zijn op WordPress. Dit is een bewuste keuze omdat WordPress in mijn opinie het beste presteert op het gebied van gebruiksvriendelijkheid voor de klant zelf. Daarnaast is WordPress gemaakt op basis van Open Source software en wordt gebouwd door een gepassioneerde wereldwijde actieve community.

Vraag hier aan of bel me op: 0620301200

 

Schrijf je in voor Bammetje

Schrijf je in voor Bammetje

 

Broodnodige Wordpress weetjes en oplossingen waar je als ondernemer wat aan hebt

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest