Klantervaringen

 

Hieronder vindt je klantervaringen van Eerlijke Boterham. Het is belangrijk dat mijn klanten tevreden zijn en blijven. Met de meeste klanten heb ik een onderhoudscontract voor hun website. Een goede langdurige klantrelatie is dan ook het streven van mij. Daarnaast zijn tevreden klanten het aller belangrijkste voor de groei van Eerlijke Boterham. Tevreden klanten zijn nou eenmaal de beste ambassadeurs voor je onderneming.

 

“De droom van anderen helpen waar te maken. Dat is mijn droom!”

Ik ken Anton al erg lang. Ik ben al die tijd al onder de indruk over de manier waarop Anton op een vriendelijke doch duidelijke manier mij bewust kan maken van “het ook anders kunnen en durven kijken” naar iets of iemand.

Heel eerlijk voor zichzelf en zijn omgeving.

Betrouwbaar, Flexibel meedenken en afspraak is afspraak zijn  woorden die zeker bij hem passen.

Ik ben erg blij met mijn website. Ik krijg heel veel complimenten van de bezoekers en als ik iets veranderd wil hebben is dat al gedaan voordat ik er erg in heb. Heel fijn.

Irene König

Trainer|Coach|Adviseur, www.kompazirenekonig.nl

Hoi Anton,

Van jou heb ik geleerd dat testimonials belangrijk zijn, dus bij deze een testimonial voor jou!

In heel korte tijd maakte jij voor De Vrolijke Hond een website waar ik tot nog toe alleen maar hele positieve reacties op heb gekregen.

Het samenwerken met jou heb ik als zeer plezierig ervaren. Je weet technisch en qua lay-out precies hoe het er uit moet komen te zien. Je luisterde goed en aandachtig naar mijn wensen t.a.v. de te bouwen website en wist die wensen ook meteen vorm te geven.

Ook ging je snel aan de slag als de lay-out toch nog net een stukje mooier kon uit eigen beweging.

En als je dan ook nog elke keer een heerlijke cappucino krijgt…..

De Eerlijke Boterham en Anton Krikke zal ik dan ook van harte aanbevelen aan derden.

Succes met je bedrijf!

Ingrid Reijnen

Eigenaar van De Vrolijke Hond, www.devrolijkehond.nl

Ik ben echt verrast door de fijne en professionele samenwerking met Anton.

Voor United Economy was er een nieuwe website nodig omdat we een aantal nieuwe functionaliteiten nodig hadden. Dat is allemaal gelukt, en in korte tijd, en daar bovenop heeft Anton de uitstraling van de site erg krachtig en sfeervol gemaakt en veel aan de beveiliging van de site gedaan.

Wat ook heel prettig is in zo’n proces van een nieuwe website, wat best intensief is, is dat Anton eigenlijk altijd bereikbaar is voor afstemming, goed luistert en creatief is in het vinden van oplossingen. 

Heidi Leenaarts

Initiatiefneemster United Economy, United Economy

Schrijf je in voor Bammetje

Schrijf je in voor Bammetje

 

Broodnodige Wordpress weetjes en oplossingen waar je als ondernemer wat aan hebt

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest